Cautare

488 de rezultate pentru "manaila bd victoriei" (3.46 secunde)
In Piata Victoriei deseneaza cu spinarile lor inghetate si respiratiile lor care scot aburi ca niste samovare mici, 50 000 de oameni, poate mai putini, dar izbanda loc grafica este emotionanta - a iesit un urias tricolor cu suflet in el.
Piata Presei, Arcul de Triumf, Soseaua Kiseleff, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul CEC, Palatul Parlamentului, cu revenire prin Piata Unirii, Piata Universitatii, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Muzeul Satului, Piata Presei.
Campineanu-Calea Victoriei-Splaiul Independentei -Halelor-I. ... Piata Victoriei - bd. ... Nerva Traian - bd. ... Lanariei - Calea Serban Voda - bd. ... Mitropolit Nifon - bd. ... Buzesti - Piata Victoriei.
Piata Presei, Arcul de Triumf, Soseaua Kiseleff, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul CEC, Palatul Parlamentului, cu revenire prin Piata Unirii, Piata Universitatii, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Muzeul Satului, Piata Presei.
Pe 9 mai se sarbatoreste Ziua Victoriei in Rusia si in Ucraina. ... Ziua Victoriei poate aduce lupte si mai grele in Ucraina.
La data de 20.05.2010, in jurul orei 17.00, prin taierea cablului antifurt, a sustras o bicicleta dintr-un rastel pentru biciclete situat in Calea Victoriei, sectorul 3, prejudiciul cauzat fiind de 1.100 lei.
Tot marti, intre orele 12:00 si 13:30, traficul va fi restrictionat pe Bd. ... Oltenitei - Sos Vacaresti - Bd. Tineretului Bd. Dimitrie Cantemir - Bd. ... Mihai Bravu - Calea Dorobantilor - Bd. ... Progresului - Bd. Eroilor - Stirbei Voda - Calea Victoriei - Str. ... Dobrescu - Bd.
Bolizi facuti praf pe Calea Victoriei. Un sofer si o femeie au ajuns la spital Doua autorisme au fost implicate intr-un accident in aceasta dimineata pe Calea Victoriei.
Ciuca Mihai si Manaila Marian (Bucuresti); la trofeul Masters: 1. Ioan Cornel, 2. Mitrache Marius, 3. Alin Porojnicu si Oprea Oprea.
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) nu va percepe, in luna decembrie, comisioane pentru tranzactiile de cumparare de actiuni si obligatiuni intermediate de firmele de brokeraj, decizia fiind adoptata sambata de actionarii societatii, potrivit presedintelui firmei de brokeraj Elda Invest, Adrian Manaila.
Din proiectul Subcarpati fac parte Bean MC, Vali Umbra, DJ Power Pe Vinil, VJ Andri, iar printre artistii cu care acestia au colaborat se numara Georgiana Manaila, AFO, Gnom, Mara, Brio, Chimie, Unda Comuna si DJ Limun.
Intrebat de jurnalista Alexandra Manaila despre testele genetice care ar trebui bugetate, acesta a precizat: "Da, ma gandesc si la acest aspect!
Impactul financiar este de 50.000.000 de lei pana la sfarsitul anului si sunt 550 de pacienti", a spus Alexandra Manaila, unul dintre organizatorii acestui eveniment.
Marian Vladimir Constantinescu, DDS, PhD- Sef Departament Reabilitare Orala din Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, Alexandra Manaila, Editorial Manager al revistei Romanian Journal of Health Manager si Media Systems Communication - organizator al evenimentului.
In cadrul Scolii de boli rare pentru jurnalisti 2015, editia a IV-a, Alexandra Manaila, jurnalist de sanatate si unul dintre organizatorii evenimentului, ne-a facut surpriza sa vizitam recent Muzeul Judetean de Istorie si Arta din Zalau.
Proiectul scolii pe boli rare dedicat jurnalistilor din Romania a demarat la initiativa Doricai Dan, presedintele Aliantei Nationale pentru Boli Rare Romania si a Alexandrei Manaila, jurnalist medical cu 15 ani de experienta in domeniu.
Alexandra Manaila 11.30 -12.00 Discutii si feedbackuri, inmanarea diplomelor, inchiderea celei de-a cincea editii a Scolii de Boli Rare pentru jurnalisti Ce este o boala rara In Romania, 60.000 de persoane sunt afectate de o boala rara.
Alexandra Manaila) Cu cativa ani inainte ca simptomele bolii Alzheimer sa se manifeste, creierul incepe sa se schimbe si neuronii se degradeaza lent.
O facem pentru a ne respecta promisiunile pe care le-am facut electoratului nostru. Vreau sa vedem la figurat tepele din Piata Victoriei, vreau sa vedem o lichidare totala a sistemului ticalosit.
Acum tu bucura-te ca esti cel norocos care culege laurii victoriei, deci nu pune la suflet esecul celui de langa tine. ... Incarca-te de acest sentiment minunat al victoriei, si nu te mai gandi ca altul plateste un pret pentru reusita ta.
google-analytics.com